Vi håber at kunne ÅBNE igen d. 5. september 2020

De kommende søndage i august åbner vi i Hallen for modtagelse af jeres gode varer i
Hallen på Havremarken 10 kl. 15-18

Spejdernes Genbrug følger naturligvis Statsministerens og myndighedernes krav og anbefalinger og har desværee lukket i øjeblikket. I denne periode kan vi desværre kun tage imod varer om søndagen d. 2, 9, 16, 23 og 30 august kl. 15-18. Der vil være spejdere i Hallen til at tage imod jeres gode salgbare varer.

Laden på genbrugspladsen er desværre fortsat lukket.
Spejdernes hente-/tømmeaktiviteter er også stoppet, så vi må ligeledes aflyse alle henteturene. Alt sammen foreløbig frem til efter 1. september.

Vi håber på jeres forståelse og også at I vil gemme jeres salgbare varer, til vi har normale forhold igen i Danmark eller at I selv vil aflevere i Hallen på Havremarken på søndag, hvor vi har mulighed for at tage imod dem.

Normalt har vi åbent den første lørdag i hver måned og det ser vi frem til at have igen, når smittespredningsriskoen bliver normal.

Hvis du skal besøge os for første gang,
så klik her og se hvor vi bor.

Venligst bemærk, at du ikke kan medtage barne- eller klapvogn inde i Hallen. Der er stor trængsel.

Har du noget til os?

Har du ryddet loftet, kælderen, stuen, skuret eller boet, kan du aflevere salgbare effekter i Hallen på Havremarken 10:
tirsdag kl. 19 -21
søndag kl. 15 -18

Du kan også aflevere dine effekter i Spejdernes hus, "Laden", på kommunens genbrugsplads (Gammelgårdsvej 79, 3520 Farum). Genbrugspladsen har åbent alle ugens dage kl. 10:00 til 18:00.
Har du ikke selv mulighed for at aflevere tingene til os, kan du udfylde formularen her på hjemmesiden klik her, eller du kan ringe til os på telefon 44 99 33 52(mandag-torsdag kl. 15-17 og fredag kl. 15-16:30) og aflevere din besked. Du vil herefter blive kontaktet af vores afhentnings- og kørselsteam. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for en uges tid.
Vores muligheder for afhentning hos dig vil normalt være begrænset til kommunerne omkring Furesøen, samt Allerød kommune.